Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.
Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.
Incalzim cuptorul la 170 de grade C si intre timp punem o foaie de copt pe tava cuptorului si punem movilite de compozitie.
Se pot pune cu ajutorul a 2 lingurite sau cu mainile inmuiate in putina apa se pot face mingiute mici si aseza pe tava.
Se coc 10-12 minute nu mai mult, se pun pe o sita sa se raceasca dupa care se pastreaza intr-o cutie inchise.
Sunt foarte gustoase asa, dar si ca sandwich cu putina inghetata de vanilie intre ele.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii