Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Kukilada-fursecuri cu cacao

Ingrediente

  • 100 ml ulei de canolla
  • 2 oua
  • 100 gr zahar brun
  • 50 gr zahar alb
  • 1lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 40 gr de cacao
  • 1/2 pahar de nuci sau amestecatura de nuci si stafide
  • 160 gr faina

Mod de preparare

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.

Incalzim cuptorul la 170 de grade C si intre timp punem o foaie de copt pe tava cuptorului si punem movilite de compozitie.

Se pot pune cu ajutorul a 2 lingurite sau cu mainile inmuiate in putina apa se pot face mingiute mici si aseza pe tava.

Se coc 10-12 minute nu mai mult, se pun pe o sita sa se raceasca dupa care se pastreaza intr-o cutie inchise.

Sunt foarte gustoase asa, dar si ca sandwich cu putina inghetata de vanilie intre ele.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise