Se amesteca iaurtul cu ouale, sarea si uleiul.
Faina se amesteca cu bicarbonatul apoi se adauga putin cate putin in compozitie si se framanta un aluat nelipicios.
Se rup bucati de aluat (depinde cat de mari doriti sa faceti langosile) aproximativ 75-80 de gr le-am facut eu.Se intind foi rotunde.
Se pune umplutura de branza doar pe o parte, se aduce o parte peste alta si se apasa cu furculita pe margini ca sa nu iasa umplutura la prajit,dar si pentru aspect.
Se incinge uleiul intr-o tigaie(cratita) si se prajesc langosile pe ambele parti numai la foc mic.
Se scot pe hartie absorbanta.
Aluatul este foarte pufos si nu trebuie lasat deloc la crescut (l-am lasat 15 minute ca pe orice aluat sa se odihneasca cum zic eu).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii