Se face o coca din faina, drojdie, sare, apa si ulei (turnati in cosul palmei - 2 x) se framanta in continuare pana considerati ca este bine framantat, se lasa la dospit in jur de 30-35 minute la loc cald. :)
Dupa ce a dospit, punem in tigaie uleiul la incins la foc mic ca sa avem timp sa modelam aluatul fie in mana, fie cu sucitorul. :) ( eu le-am facut in mana) Din usturoi, sare si ulei facem o maioneza peste care adaugam smantana dupa gust.
Dupa ce sunt gata, se ung cu maioneza de usturoi si smantana, iar pe deasupra de presara branza.
Sugestii: de asemenea, ii mai puteti unge cu crema de ciocolata, gem sau smantana cu branza fara ustuoi sau pur si simplu cu zahar pudra.
Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii