Se face o coca din faina, drojdie, sare, apa si ulei (turnati in cosul palmei - 2 x) se framanta in continuare pana considerati ca este bine framantat, se lasa la dospit in jur de 30-35 minute la loc cald. :)
Dupa ce a dospit, punem in tigaie uleiul la incins la foc mic ca sa avem timp sa modelam aluatul fie in mana, fie cu sucitorul. :) ( eu le-am facut in mana) Din usturoi, sare si ulei facem o maioneza peste care adaugam smantana dupa gust.
Dupa ce sunt gata, se ung cu maioneza de usturoi si smantana, iar pe deasupra de presara branza.
Sugestii: de asemenea, ii mai puteti unge cu crema de ciocolata, gem sau smantana cu branza fara ustuoi sau pur si simplu cu zahar pudra.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii