Laptele se pune la fiert,intre timp se freaca galbenusurile spuma cu 5 linguri de zahar,iar albusurile se bat spuma cu 2 linguri de zahar.Cand fierbe laptele se ia cu lingura din albusurile batute spuma si se pun pe rand ca niste galuste,se intorc usor de pe o parte pe alta,se lasa cam 1 minut,se scot cu spumiera in castron.Dupa ce am facut toate galustele de spuma, in lapte se pun galbenusurile si esenta de vanilie,se amesteca continuu pentru a nu se prinde pana se ingroasa,aproximativ 3-4 minute.Crema se toarna peste galustele de spuma usor pentru a nu le sparge.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii