Se pune la foc mic intr-o cratita potrivit de mare laptele cu vanilia.Se bat albusurile la care se adauga 100g zahar,batindu-se din nou.pina se tine albusul tare.Cind laptele incepe sa fiarba,se trage cratita pe foc mai mic astfel incit laptele abia sa mai dea in clocote..Cu o lingura se ia din albusul batut si se pune in cratita.Se formeaza 4-5 oua din albus,nu mai multe ca sa aiba loc in cratita.Se tine mai putin de 2 minute pe o parte,se intorc pe cealalta parte si se tin tot 2 minute
Se scot cu lingura cu gauri si se aseaza pe o sita,ca sa se scurga.Se continua asa pina am fiert tot albusul.
Separat se freaca galbenusurile cu 100g zahar si o linguria de faina.Se toarna incet laptele strecurat se da totul pe foc moale,amestecind pina incepe sa se lege.Cind crema s-a racit se adauga o lingura de rom,dupa care se pune crema in castroane,iar deasupra fiecarui castron se pun galustile din albusul fiert.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii