Se caleste ceapa in putin ulei. Apoi adaugati carnea tocata pana cand se caleste putin, apoi adaugati si rosiile/ bulionul si condimentele.
Sosul Bechamel: Se pune untul la topit intr-o tigaie/ cratita, cand s-a topit, se adauga faina amestecand incontinu, dupa care se adauga laptele, treptat, continuand sa amestecati pentru a nu face cocoloase. Totul se face la foc mic. La final adaugati sare si piper.
Asamblarea lasagnei: incepeti cu un strat de foi speciale pentru lasagna, urmat de unul de carne, sos bechamel si cascaval. Continuati asa,pana cand terminati compozitia. Incheiati cu foi de lasagna si cascaval ( eu inchei de obicei cu cascavalul asezat peste carne si sos Bechamel.
Se da la cuptor la 180 de grade pentru 35-40 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii