Sosul de rosii
- se incinge circa 3-4 minute in ulei ceapa maruntita, morcovul si telina cubulete mici, precum si usturoiul feliute. Peste acestea se adauga sosul de rosii, carnea si patrunjelul tocate marunt, lasandu-se la fiert la foc mic pana ce carnea si legumele sant fierte.
Sosul Bechamel
- in untul necesar se caleste faina un pic, se adauga laptele si sare, se amesteca pana se face un sos care trebuie sa fie potrivit de sarat. ( dupa preferinte sosul poate fi si dulce, fara sare, caz in care se va potrivi de sare sosul de rosii)
Inr-o tava cu margini inalte primul strat va fi de sos rosii, apoi un strat de foi de lasagna, un strat de sos de rosii, felii de mozzarela potrivite asezate din loc in loc si sos bechamel sa acopere toata compozitia, se vor face 4-5 straturi, repetand operatiile, dupa care la final peste ultimul strat de sos bechamel se va presara un strat consistent de parmezan ras, dupa care se da la cuptor cca.30-40 minute
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii