Sosul de rosii
- se incinge circa 3-4 minute in ulei ceapa maruntita, morcovul si telina cubulete mici, precum si usturoiul feliute. Peste acestea se adauga sosul de rosii, carnea si patrunjelul tocate marunt, lasandu-se la fiert la foc mic pana ce carnea si legumele sant fierte.
Sosul Bechamel
- in untul necesar se caleste faina un pic, se adauga laptele si sare, se amesteca pana se face un sos care trebuie sa fie potrivit de sarat. ( dupa preferinte sosul poate fi si dulce, fara sare, caz in care se va potrivi de sare sosul de rosii)
Inr-o tava cu margini inalte primul strat va fi de sos rosii, apoi un strat de foi de lasagna, un strat de sos de rosii, felii de mozzarela potrivite asezate din loc in loc si sos bechamel sa acopere toata compozitia, se vor face 4-5 straturi, repetand operatiile, dupa care la final peste ultimul strat de sos bechamel se va presara un strat consistent de parmezan ras, dupa care se da la cuptor cca.30-40 minute
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii