Ingrediente
1 vanata, 4 catei usturoi, 1 lingurita cimbru uscat, 3 linguri ulei de masline, 1 conserva rosii, 1 lingurita otet balsamic, 1 lingura busuioc proaspat, 150 gr cascaval ras, 100 gr parmezan ras, 6 foi lasagna
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
4 voturi
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 200 gr. C.
Intr-o tigaie se prajesc in uleiul de masline, cca 10 minute, la foc mic, vinetele impreuna cu usturoiul si cimbrul. Se adauga rosiile, otetul balsamic si busuoicul. Se lasa sa fiarba 10 minute, pana se obtine un sos gros.
Am impartit compozitia in doua, pentru cele doua craticioare de lut. Se aseaza un strat de sos, unul de cascaval, unul de parmezan, unul de lasagna, incepand cu unul de sos si terminand cu lasagna. La final se pudreaza cu parmezan si stropeste cu ulei de masline.
Se da la cuptorul incins 30 minute.
Dupa reteta Jamie Oliver