Se curata ceapa,morcovul si ardelul se spala, se taie marunt, iar intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga morcovul,ceapa si ardelul cu putina boia se incalzeste in ulei peste acre apoi se adauga o canita de apa,iar intre timp se taie marunt pipotele si inimile se adauga peste legume, se pun 3 catei de usturoi si se da la foc pana e facuta carnea si scade apa.
Cand e facuta carnea se adauga legumele congelate, se mai adauga putina apa,sare ,piper si se mai da la foc pana sunt fierte legumele congelate.La sfarsit de tot se adauga ceilalti 3 catei de usturoi.
Pofta Buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii