Legume cu sos de soia si ulei de susan in tuci de fonta

Se pune cratita de fonta la incins.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Legume cu sos de soia si ulei de susan in tuci de fonta

Ingrediente

  • 1 buc broccoli
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 300 gr ciuperci
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei de susan
  • 2 catel de usturoi
  • 0.5 cani apa

Mod de preparare

Se pune cratita de fonta la incins. Se curata morcovii si se taie rondele.

Se spala si se taie rondele dovlecelul.

Se spala , se curats de seminte si se taie fasii ardeiul gras.

Se taie ciupercile si broccoli se rupe in buchetele mici.

Se curata uturoiul si se da pe razatoarea mica sau se marunteste cu ajutorul presei.

Dupa ce s-au pregatit toate ingredientele in cratita de fonta incinsa se adauga uleiul de susan apoi morcovul si ciupercile.

Dupa ce scad putin se adauga ardeiul , dovlecelul, usturoiul si sosul de soia.

Se soteaza putin cat sa se gateasca usturoiul apoi se adauga apa si broccoli. Se amesteca tot si se pune capacul. Se mai lasa sa se gateasca inabusit legumele circa 10-15 minute la foc mediu.

Se indeparteaza apoi capacul si se serveste preparatul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise