Se taie granatele si se scot simburii fara partile albe dintre ele.Ca sa fie mai usor se ia jumatate de granata deasupra unei farfuri adinci si se bate cu o lingura pina cind simburii cad.Se introduc intr-un borcan mare de sticla se adauga alcooulul si se inchide ermetic.Se pastreza intru-n loc intunecos si racoros timp de o luna ca sa se macereze.Dupa o luna se pune apa cu zaharul la fiert pina devine un sirop gros.Lichidul de granate vine strecurat in 2pinze de tifon care vin puse peste vas.Se amesteca lichidul macerat dupa strecurare cu siropul si il putem pune in sticle curate care se inchid ermetic.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii