Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -0,500g limba de vita (poate fi si de porc)
  • -1 morcov
  • -1 ceapa
  • -1 foaie de dafin
  • -cateva boabe de piper
  • Pentru sos aveti nevoie de
  • -1 galbenus de ou
  • -200 ml ulei
  • -1 lingurita mustar
  • -2 linguri de zeama de lamaie
  • -1 ou fiert
  • -1 castravete acru
  • -patrunjel verde
  • -tarhon
  • -piper
  • -sare
  • -3-4-frunze de salata verde

Mod de preparare

Limba se opareste si se curata .

Se curata legumele si se spala.

Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.

Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul turnat treptat in timp ce se amesteca .

Cand maioneza este gata se adauga oul si castravetele taiate marunt, patrunjelul si tarhonul, sare si piper.

Limba dupa ce a fiert, se trece printr-un jet de apa rece.

Se feliaza si se lasa la racit.

Se spala frunzele de salata si se aranjaza pe farfurie.

Feliile de limba se aranjaza pe patul de salata.

Sosul se toarna peste feliile de limba.

Se orneaza in fulctie de imaginatie.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise