Limba se opareste si se curata .
Se curata legumele si se spala.
Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.
Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul turnat treptat in timp ce se amesteca .
Cand maioneza este gata se adauga oul si castravetele taiate marunt, patrunjelul si tarhonul, sare si piper.
Limba dupa ce a fiert, se trece printr-un jet de apa rece.
Se feliaza si se lasa la racit.
Se spala frunzele de salata si se aranjaza pe farfurie.
Feliile de limba se aranjaza pe patul de salata.
Sosul se toarna peste feliile de limba.
Se orneaza in fulctie de imaginatie.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii