Reteta postata pe: 04 ianuarie 2010
Ingrediente
* 160 g faina, * 120 g zahar, * 130 g unt, * 2 albusuri, * esenta de vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Untul se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie,pana devine ca o spuma,dupa care se adauga treptat faina.
Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se toarna peste compozitia de unt si se amesteca usor.
In tava tapetata cu hartie de copt se spriteaza bastonase lunguiete de cca 8 cm lungime,la distanta intre ele.
Se dau la cuptor,pana incep sa se rumeneasca marginile,in jur de 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2010
Foarte frumoase!*****
miha278 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
mariana, adevarul e ca si la noi putine mai ajung la ornat! :)))
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
Şi eu fac limbi de pisică, atunci când îmi rămân albuşuri de la alte prăjituri, dar niciodatănu le-am ornat. Mi-ai dat o idee!
Liliana , 04 ianuarie 2010
Imi plac mult fursecurile .Nu am facut pana acum aceasta reteta dar sigur am sa o fac .Nu pare greu de facut si imi place si cum se numeste"limbi de pisica"(asta pentru ca am pisica).