Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca la foc mediu. Cand usturoiul e rumenit, adaugam fructele de mare si rosii, vin, saram, piperam si lasam la fiert la foc mediu pana sosul se ingroasa.
Intre timp, intr-o oala cu multa apa sarata punem la fiert pastele, cu un minut inainte de coptura indicata pe pachet, strecuram bine pastele si le punem in cratita cu sosul si continuam coptura, in asa fel ca pastele sa prinda mai mult gust. Servim cald cu patrunjel tocat. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii