Ingrediente
1. 5 lipii, 2. 200 gr cascaval, 3. 150 gr sunca taraneasca (sau alt mezel, bucatele de friptura, etc), 4. 2-3 linguri masline fara samburi, 5. 2-3 legaturi de ceapa verde, 6. crema de branza, 7. sare, piper, marar
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
15 voturi
Mod de preparare
Sunca se taie bucati, ceapa marunt, maslinele rondele, iar cascavalul se rade intr-o clipita cu Moulinex Fresh Express.
Fiecare lipie se unge cu crema de branza. Pe jumatate din lipie se presara bucatele de sunca, putina ceapa taiata, masline, se acopera cu cascaval ras, se presara marar, sare si piper dupa gust si se pliaza.
Se pun rand pe rand lipiile in tigaia incinsa, cate 2 min pe fiecare parte pana cand cascavalul s-a topit iar lipia e rumena. Se pot servi calde sau reci, eventual cu o salata racoroasa de rosii alaturi. Pofta buna!
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011
Repet si eu fraza ta, " pofta buna ".
Maria Markov (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011
Cred ca este foarte buna! Am salvat-o!
TeoBucatar (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011
Uite, la umplutura asta nu m-am gandit!