Se taie pieptul de pui in suvite subtiri(se taie mai usor daca este putin congelat).Intr-un bol se amesteca faina si condimentele.Se trec suvitele de pui prin acest amestec,apoi prin oul batut si apoi prin pesmet.Se rumenesc intr-o tigaie cu ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.Se pregateste salata amestecand:rosiile,castravetele si ardeiul tocate marunt.Se potriveste de sare,ulei de masline,putin otet si se amesteca bine adaugand ceapa caramelizata.Lipiile se ung cu sosul picant sau/si maioneza,se adauga cateva felii de cascaval,doua linguri (scurse bine de zeama)din salata pregatita si 2,3 suvite de pui.Se infasoara strans si se prind eventual cu cate o scobitoare.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii