Fierbem pastele in apa cu sare, respectand instructiunile de pe ambalaj. Dupa ce le clatim cu apa rece, le lasam sa se scurga. Intre timp intrun cratit incapator, punem la incins uleiul, adaugam grisul, il aurim putin la foc domol, adaugam pastele scurse, stingem focul. Presaram zaharul si vanilia, omogenizam cu grija. Am ornat cu gem de strugurei. Mai intai am luat un castonas mic in care am pus paste, le-am tasat cu o lingura, apoi le-am rasturnat pe farfurie. O forma de turta sau biscuiti pe am asezat-o peste paste, am umplut-o cu gem, apoi am scos-o cu grija. Am ornat si marginea farfuriei cu ajutorul unui poch (sau o punguta la care i-am taiat putin varful. Este o mancare rapida, poate fi preparata si de post, daca folosim paste fara ou.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii