Se incinge uleiul de masline intr-o oala de fiert subpresiune si se caleste 3-4 minute carne de vita pana isi schimba culoarea in roz.
Se adauga ceapa si se mai lasa la calit inca 3-4 minute.
Se adauga morcovii, condimentele,foile de dafin,otetul: se rade o nucsoara si se adauga apa fierbinte cat sa acopere carnea si zarzavatul.
Cand incepe sa fiarba se reduce focul si se lasa 45 de minute.
Se scot carnea si frunzele de dafin pe o farfurie.
Intr-o cratita se face un rantas din uleiul de porumb si faina si se subtiaza cu morcovii trecuti prin strecuratoarea de rosii si zeama in care au fiert.
Se adauga carnea si foile de dafin si se pune pe foc, amestecand mereu pana s-a ingrosat si a fiert faina.
Se serveste cu macaroanele cellentani fierte dupa instructiunile de pe pachet si trecute prin jet de apa rece si salata de sfecla sau muraturi.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii