Macaroanele se fierb in apa cu putin ulei .Cand sunt fierte,strecurate se amesteca cu untul fierbinte .Se presara peste ele branza si cascaval dupa gust,cateva linguri de smantana amestecata cu putin iaurt si 2 oua.Se amesteca bine macaroanele cu restul ingredientelor si se toarna intr-un vas de yena uns cu unt. Vasul se introduce la cuptor.Cand a inceput sa se lege compozitia se toarna 1 ou batut deasupra si se lasa la cuptor pana se gratineaza frumos. Se servesc ca atare sau cu zahar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii