Se fierb macaroanele in apa cu sare , conform instructiunilor de pe punga.
Intre timp se taie sunculita, se prajeste si apoi se sparge peste ea oul, se amesteca bine pina se intareste oul. Mararul se toaca marunt.
Dupa ce s-au fiert macaroanele, se dau sub un jet de apa rece , apoi se strecoara bine. Se rastoarna peste macaroane sunculita cu oul , brinza rasa si mararul tocat. Se amesteca bine toate ingredientele si daca este cazul, se mai adauga sare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii