Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce carnea este calita se adauga cam 1/2 sticla de bulion.Separat se fiert macaroanele in apa cu putina sare atat cat va este indicat pe punga.Dupa ce sunt bine fierte se scurg si se clatesc.Se amesteca cu carnea si se dau pentru aprox 15-30 minute la cuptor. Se pot servi si cu parmezan ras deasupra.Spor la treaba.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii