Macaroane cu nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Macaroane cu nuca

Ingrediente

  • 6 albuse proaspete
  • 2 pahare de zahar
  • 4pahare de nuca macinata
  • coaja de lamaie rasa
  • 2/3 pahar faina de pasca sau amidon de porumb 1/2 pahar

Mod de preparare

Albusele se bat bine cu mixerul la viteza cea mai mare,pina incepe sa se formeze bezea atunci se adauga treptat zaharul pina bezeua se intareste bine.

Se adauga nuca treptat amestecand cu o lingura de sus in jos ca bezeua sa nu se strice.Se adauga coaja de lamaie, si amidonul de porumb sau de cartof .

Pe o tava tapetata cu pergament adaugam gramajoare din compozitie cu 2 lingurite sau cu un spriter.Se dau la copt la 177 de grade -cuptorul incalzit dinainte.Se lasa pina se rumenesc usor.Se pot servi asa sint foarte gustoase sau se poate unge cu putina nutella fundul uneia si se lipeste cu alt macaron.

Este si asa foarte gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise