Se fierb 8 min macaroanele in apa cu sare si putin ulei, se scurg de apa, si se pun deoparte.
Se toaca marunt ceapa, se pune intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa, si se prajeste la foc mic. Se adauga boia, o lingura de faina si se amesteca repede, apoi se pune apa. Dupa cca 1-2 minunte, se pun macaroanele si se amesteca usor, pentru a se omogeniza cu sosul de ceapa. se pot servi langa orice friptura-de pui, de porc, sau doar simplu, cu o salata de muraturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii