Se fierb 8 min macaroanele in apa cu sare si putin ulei, se scurg de apa, si se pun deoparte.
Se toaca marunt ceapa, se pune intr-o tigaie cu putin ulei si putina apa, si se prajeste la foc mic. Se adauga boia, o lingura de faina si se amesteca repede, apoi se pune apa. Dupa cca 1-2 minunte, se pun macaroanele si se amesteca usor, pentru a se omogeniza cu sosul de ceapa. se pot servi langa orice friptura-de pui, de porc, sau doar simplu, cu o salata de muraturi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii