Facem prima data prajeala:Punem o craticioara de teflon pe foc,punem uleiul la incalzit,adaugam trei catei de usturoi taiati marunt,crenvusti taiati in feliute si lasam sa se rumeneasca.Apoi adaugam bulionul, patrunjelul tocat,piperul,oreganul,sare si piper,amestecam si lasam pe foc 2 minute si lasam deoparte.Punem o olicica adaugam 2 litri cu apa ,adaugam citeva firisoare de patrunjel, cei trei catei de usturoi ramasi,sare si oregano,.cind incepe sa fiarba adaugam macaroanele si lasam 10 minute .Le scoatem si le trecem printr-un jet cu apa rece .lasam la scurs intr-o stecuratoare.Punem la incalzit sosul si adaugam macaroanele,invirtim, incalzim bine si servim.au iesit delicioase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii