Se pun toate ingridentele in oala mixerului si se amesteca bine pina se formeaza un gen de aluat-totul se impreuneaza.
Se incalzeste cuptorul la 150 de grade.Pe o tava tapetata cu pergament se aseaza conusuri din cocus.Se pot presara cu bonbonele.Se coc 10 minute pina incep putin sa se au reze.Se poate topi putina ciocolata si muia virful in ciocolata.Sint gustoase si se mentin citeva zile in cutie inchise ermetic.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii