- Se pun macaroane la fiert in apa ce fierbe, care am sarat-o un pic si am pus 2 linguri de ulei de masline. Se firb dupa instructiunea de pe pachet.
- in ulei de masline se prajeste ciapa si usturoiul, treptat se adauga condimentele, se adauga carne tocata, pasta de rosii. Lasam sa se prajeasca cca5-7 min, dupa care adaugam zeama in care au fiert macaroanele. Adaugam acea zeama...depinde de consistenta doriti sa va fie sosul. Cind da in fiert se pun macaroanele, se amesteca bine si se lasa un pic pentru a se imbiba cu aroma sosului.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii