Se pune in tigaia adanca Doubletta pestele curatat si taiat bucati mari (fara cap si coada)impreuna cu o cescuta de apa si un praf de sare.Rosia se curata de pielita si se taie cubulete.Se adauga in tigaie cu pestele si zeama de la o lamaie si uleiul de masline.Cartoful se curata si se spala, se taie cuburi.Se pune deasupra capacul sita pt.aburi si se pun cuburile de cartofi deasupra.peste capacul sita se pune capacul de iena.Dupa un timp cand vedeti ca s-au sotat cartofii, ii adaugati si pe ei langa peste si amestecati cu rosia si sosul format.Adaugati patrunjelul verde si gata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii