Se pune in tigaia adanca Doubletta pestele curatat si taiat bucati mari (fara cap si coada)impreuna cu o cescuta de apa si un praf de sare.Rosia se curata de pielita si se taie cubulete.Se adauga in tigaie cu pestele si zeama de la o lamaie si uleiul de masline.Cartoful se curata si se spala, se taie cuburi.Se pune deasupra capacul sita pt.aburi si se pun cuburile de cartofi deasupra.peste capacul sita se pune capacul de iena.Dupa un timp cand vedeti ca s-au sotat cartofii, ii adaugati si pe ei langa peste si amestecati cu rosia si sosul format.Adaugati patrunjelul verde si gata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii