Madlene

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Madlene

Ingrediente

  • 1 pachet de unt la temp. camerei
  • 1 cana zahar pudra sau tos
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • stafide sau nuci, fructe (eu am folosit afine)

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile pe rand si albusurile spuma batute cu zaharul vanilat. Apoi se adauga faina in ploaie, amestecata cu praful de copt. la sfarsit dupa ce toate ingredientele au fost omogenizate se adauga dupa preferinta stafide, nuci sau fructe. Se pot turna in forme sau intr-o formade chec tapetata. Se tin la cuptor preincalzit aprox 20min la foc mediu. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise