Muffins cu ciocolata, migdale si sirop de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Muffins cu ciocolata, migdale si sirop de ciocolata

Ingrediente

  • 11/4pahar de faina ptr prajituri
  • 2linguri de cacao
  • 125gr de unt
  • 1/3pahar de zahar
  • 2oua batute
  • 1/2pahar iaurt
  • 1lingura de sirop Maiple
  • 1/3pahar de migdale albe feliate
  • 50gr de ciocolata topita ptr ornat

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se ung tavitele ptr mafins sau asezati manjete potrivite pe tava cuptorului.

In oala mixerului cu paleta de ghitara se pune faina,zaharul cacao si untul si se amesteca impreuna pina devine un aluat faramicios.

Se adauga la compozitie ouale batute putin,iaurtul,si siropul Maipel si se amesteca inca putin pina compozitia este omogena.

Se toarna compozitia in tavite numai pe trei sferturi din capacitate ca sa aiba loc sa creasca si punem pe fiecare mafins 2-3 felii de migdale albe.

Se coc 15 minute sau pina cind scobitoarea este uscata.

Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Se topeste 50 de grame de ciocolata si se orneaza briosele.Este bine de adaugat in compozitia aluatului

inca o lingurita de praf de copt ca sa le faca mai pufoase cu toate ca faina deja are praf de copt in ea.

Sint delicioase si sint usoare la pregatit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise