Muffins cu miere

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Muffins cu miere

Ingrediente

  • 5linguri pline cu miere
  • 4oua despartite
  • 4linguri cu zahar
  • 4linguri cu ulei
  • 13/4pahar de faina-1pahar si 3/4pahar de faina
  • 1/2plic de praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • suc de lamaie
  • putina scortisoara,putine cuisoare macinate

Mod de preparare

Intr-un bol sau la robotul de bucatarie amestecam galbenusele cu uleiul si mierea sa se cuprinda adaugam coaja de lamaie si celelalte mirodenii adaugam treptat faina cu praful de copt si amestecam bine ca compozitia sa fie uniforma.

In alt bol batem bine albusurile si adaugam zaharul pana devine o spuma tare si o incorporam treptat in compozitia cu oua ca sa nu cada.

Punem in tava cuptorului forme de mafins si le tapetam cu manjete -astfel nu trebuie sa ungem formele cu ulei-si turnam pana la 3/4 din forma cu aluat si punem o bucata de nuca. Se coc la 180 de grade 20-25 de minute pana sunt aurii.

Cantitatea acesta de compozitie este potrivita ptr o tava de chec cine nu doreste sa faca muffins. Se mentin cateva zile intr-o cutie inchisa.Foarte bune la un ceai sau o cafea gustoase si ptr copii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise