La fiecare galbenus de ou se adauga o lingurita de mustar. 10 galbenusuri - 10 lingurite de mustar, le punem intr-un castron mai inalt si incepem sa le mixam. In prima faza, se va folosi o singura paleta de la mixer, cea care se invarte in sensul acelor de ceasornic, pentru a nu se taia maioneza. Mixam bine punand treptat uleiul, apoi se adauga zeama de lamaie. Dupa ce am pus lamaia, putem adauga si cealalta paleta de la mixer (dupa ce am pus lamaia maioneza nu se va mai taia).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii