Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra.
Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra si putina sare si de asemeni smantana de gatit pe foc mic sau potrivit.
Intr-un alt vas amestecam amidonul de porumb cu restul laptelui sa se desfaca bine si cand laptele fierbe, se adauga amidonul desfacut si amestecam tot timpul pana se face o crema consistenta. Se ia de pe foc. Se adauga esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca.
Topingul-
Se pun fructele intr-o cratita cu 2 linguri de zahar si sucul de lamaie si 2-3 linguri de apa se fierbe pe foc mic pana sosul se strange putin.
Pudingul care s-a racit se imparte in portii se lasa sa se raceasca bine cateva ore si se serveste cu fructele puse deasupra.
Usor si foarte gustos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii