Taiati pastele in mod neuniform sau folositi alt fel de paste (spaghete, taitei etc). Intr-o tigaie puneti ulei, usturoi si patrunjel tocate marunt inpreuna, la foc moderat fara sa le ardeti, adaugati crevetii, iar dupa putin timp dovlecelul taiat rondele, caliti-le pt putin timp si adaugati rosiile.
Lasati pe foc pina incep sa lase apa si adaugati vinul alb. Cand a evaporat vinul le dati la o parte si puneti pastele in apa fiarta cu sare pe care nu le veti fierbe mult (4 minute), o scurgeti tinand deoparte apa in care au fiert pastele si le amestecati in tigaie. La sfirsit mai adaugati putin patrunjel si gata le puteti servii pofta bun!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii