Cartofii se fierb,decojiti,cu putina sare;cind sint fierti(dupa cca30 minute),se paseaza si se sareaza dupa gust.
Pe urma,intr-o cratita,se pun cartofii,malaiul,sarea;se pune,apoi,apa,incetul cu incetul,mestecind tot timpul.
Dupa aceea,punem cratita pe foc,mestecind tot timpul;
cind compozitia fierbe(clocoteste),ca mamaliga obisnuita,se da la foc mic,semiacoperita,cca 10-15 minute.
O servim,ca mamaliga obisnuita.Se poate face si mamaliga cu brinza.
Cu cartofi e mai pufoasa si mai spornica.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii