Cand fac mamaliguta,eu spal malaiul,asa am invatat de la bunica mea.500 gr malai il las 5 minute in apa rece dupa care arunc apa si iar pun apa rece si iar las 5 minute in apa.Fac acest exercitiu de cateva ori.Pun apa din nou peste malaiul spalat si pun craticioara pe foc.Fac mamaliguta la foc molcom si amestec in ea incontinuu,imediat ce am pus-o pe foc adaug si 1 lingura ulei(samburi de struguri),sau un cub de unt.Cand consider ca este gata,o rastorn intr-o farfurie adanca.Servim mamaliguta cu branza de burduf si branza de capra si pe deasupra adaugam si cateva linguri de smantana.Cine doreste poate sa faca si un ou ochi la aceasta mamaliguta.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii