1. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc potrivit.Se adauga usturoiul si se caleste putin, apoi se adauga ciupercile si se calesc 10 minute, pana cand s-au inmuiat.
2. Se adauga in tigaie, cubul ciuperci cu 30 ml apa, piureul de rosii, cimbrul, vinul si coniacul.Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe acoperit la foc mic 10 minute.
3. Intre timp de prepara mamaliguta.Se pun 750 ml apa si 1 lingurita sare intr-o oala si se da in clocot.Se pune faina de malai in ploaie , amestecand continuu si se fierbe pana se ingroasa.
4. Se aranjeaza mamaliguta pe 2 farfurii, se pune alaturi sosul de ciuperci si se orneaza cu frunzulite de patrunjel.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii