Se pune laptele la fiert într-un tuci şi se pregăteşte o mămăliguţă pripită, se adaugă 100g brânză rasă, 100g unt şi sare dacă mai este nevoie. Se lasă puţin să se răcească şi se amestecă cu trei ouă bătute spumă.
Se unge o formă de copt sau o cratiţă cu puţin unt, se aşează jumătate din mămăliguţă, se presară restul de brânză şi unt tăiat bucăţele, iar deasupra se pune restul de mămăliguţă. Deasupra se unge cu unt şi se dă la cuptor 30min. Se serveşte fierbinte!
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii