Mancare chinezeasca

Mancare chinezeasca. Curatam morcovul, il spalam si il stergem, apoi il dam pe razatoarea mica. Ardeiul iute il tocam marunt.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Mancare chinezeasca

Ingrediente

  • 200 g taitei de orez
  • 400 g legume chinezesti Wok
  • 250 g carne tocata (pui, vitel)
  • 1 morcov
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 linguri ulei
  • sos Teriyaki
  • sos soia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam morcovul, il spalam si il stergem, apoi il dam pe razatoarea mica.

Ardeiul iute il tocam marunt.

Intr-un wok incingem uleiul si tragem la tigaie morcovul si 1/2 din ardeiul iute.

Amestecam de cateva ori pina uleiul capata culoarea portocalie, 2-3 minute.

Intr-un bol amestecam carnea tocata cu restul ardeiului iute tocat, cu cate 2-3 linguri din cele doua sosuri si asezonam.

Punem in wok peste morcov carnea si vegetalele chinezesti scurse de sos, apoi amestecam pina se schimba culoarea carnii tocate.

Oparim taiteii de orez conform indicatiilor de pe pachet, ii adaugam apoi in wok , impreuna cu ceapa verde tocata si niste marar verde tocat ( optional).

Amestecam toate componentele din wok si potrivim gustul cu condimente, daca mai este cazul.

O mancare foarte usor de facut, rapid si tare gustoasa. Merita sa o incercati...

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni