1. Se spala carnea si se pune impreuna cu ceapa taiata pestisori la calit in 100 ml ulei de masline.
2. Se caleste la foc mic, pana se inmoaie ceapa, iar apoi se adauga 250 ml apa si se lasa la fiert 30 minute.
3. Separat se fierbe 1 l de apa cu 100ml otet, iar cand au dat in fiert se adauga bamele congelate si se mai lasa 10 minute.
4. Se scurg bamele si se adauga peste carne impreuna cu cartofii taiati cubulete si se completeaza cu apa.
5. Se mai lasa 15 minute si se adauga sucul de rosii, sarea si piperul si se mai lasa 10 minute.
6. Se serveste cu patrunjel verde deasupra.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii