Mancare de bame cu carne de oaie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 g carne de oaie;
  • - 500 g bame congelate;
  • - 100 ml ulei de masline;
  • - doua cepe;
  • - 2 cartofi;
  • - 50 ml suc de rosii;
  • - sare, piper;
  • - 100 ml otet;
  • - 1l apa;
  • - patrunjel verde;

Mod de preparare

1. Se spala carnea si se pune impreuna cu ceapa taiata pestisori la calit in 100 ml ulei de masline.

2. Se caleste la foc mic, pana se inmoaie ceapa, iar apoi se adauga 250 ml apa si se lasa la fiert 30 minute.

3. Separat se fierbe 1 l de apa cu 100ml otet, iar cand au dat in fiert se adauga bamele congelate si se mai lasa 10 minute.

4. Se scurg bamele si se adauga peste carne impreuna cu cartofii taiati cubulete si se completeaza cu apa.

5. Se mai lasa 15 minute si se adauga sucul de rosii, sarea si piperul si se mai lasa 10 minute.

6. Se serveste cu patrunjel verde deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise