Se pune carnea de curcan la fiert in apa rece cu putina sare, ca pentru supa. Se curata si se toaca legumele, cartofii bucati mai mari. Intr-un vas de tuci caliti in ulei intai ceapa si morcovii, dupa 7-8 minute adaugati ardeii si rosiile, iar din peperoni doar cateva feliute.
Puneti doua-trei polonice de supa de carne si lasati sa fiarba cam 15 minute la foc mic. Cand carnea este aproape fiarta, se scoate din supa, se portioneaza si se pune in mancarea de cartofi. Din zeama de carne puteti face supa sau ciorba.
Condimentati cu sare, piper, chili, paprika, adaugati verdeata tocata si o lingurita de zahar si lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac inca 15 minute. Spre sfarsitul fierberii adaugati cateii de usturoi taiati felii subtiri.
Puneti mancarea pe farfurii cu carnea langa ea si asezonati cu verdeata.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii