Carnea se poate adauga fiarta,prajita sau inabusita.
Castravetii se spala,se taie capetele si se taie rondele sau sferturi potrivite.Daca sunt foarte sarati se pot tine putin in apa rece,dupa care se lasa la scurs.
Ceapa taiata marunt sau fideluta se inabuse,se adauga ardeiul tocat marunt,putin morcov taiat marunt,se adauga din cand in cand supa de carne sau de legume.Cand se inmoaie se adauga castravetii si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand au fiert si castravetii se adauga carnea daca se gateste cu carne,rosiile decojite si tocate,pasta de tomate, o lingura digesta praf sau faina pentru a ingrosa sosul , se potriveste de sare,piper,condimente,se adauga foile de dafin si se mai fierb pana sunt fierte si rosiile.Sosul trebuie sa aiba consistenta dorita si la sfarsit se adauga putin marar tocat fin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii