Ciupercile se oparesc cca 10 minute in apa cu sare, apoi se scurg si se taie potrivit, in cazul in care sunt mari sau se lasa intregi, daca sunt mici.
Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, apoi se adauga ciupercile, rosiile taiate cubulete (in prealabil se oparesc si se curata de pielite), sarea si piperul. Dupa 2-3 minute se pune faina, amestecata cu putina apa rece. Se pun doua cani cu apa si se mai lasa pe foc cca 20 minute.Cu cca 2 minute inainte de a opri focul, se adauga patrunjelul si usturoiul taiate marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii