Am tocat ceapa, usutoiul, ardeiul si le-am pus la foc cu un pic de ulei de masline. Separat am fiert orezul cu un pic de sare si piper. Am fiert si cipercile foarte putin cam 15-20 minute(fiind mici). Am adaugat la ceapa si resutl si ciupercile si bulionul si le-am lasat sa fiarba. La urma am pus patrunjelul si am luat jos de pe foc. Mancarea este sanatoasa dar va rog sa tineti cont de faptul ca nu am calit mai mult de 10 min legumele si asta am facut la foc mare amestecand mereu ca sa nu se arda sau prinda de tigaie. Se serveste bineinteles cu orezul fiert.
Enjoy!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii